S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Tel.: +420 775 132 992  Rybářské potřeby OBCHOD-RYBAŘENÍ. CZ Uherský Brod (vedle Motelu Pepčín) OTEVŘENO pondělí-pátek 9-17 sobota 8-11 hod  


Úvod » KRMENÍ A NÁSTRAHY » BOILIES » Trvanlivé boilies » Carp Inferno Boilies Hot Line - Red Demon


        

Carp Inferno Boilies Hot Line - Red Demon

Skladem v e-shopu

 


0x
Číslo produktu: CI42
Výrobce: Carp Inferno
Naše cena bez DPH : 124 Kč
Naše cena s DPH (12 %):
139 Kč
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
   

Varianty tohoto výrobku

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
Skladem:
Cena:
Carp Inferno Boilies Hot Line - Red Demon|20 mm 1 kg
CI42|1733
Carp Inferno Boilies Hot Line - Red Demon|20 mm 1 kg
Skladem v e-shopu
Naše cena 399 Kč
Carp Inferno Boilies Hot Line - Red Demon|24 mm 1 kg
CI42|1740
Carp Inferno Boilies Hot Line - Red Demon|24 mm 1 kg
Skladem v e-shopu
Naše cena 399 Kč

Popis produktu

Řada Hot Line je vlajkovou lodí produktů firmy a naleznete v ní výběr těch nejlepších surovin, které v boilies mohou být použity.Boilies bylo poctivě testováno a vylepšováno celou předchozí sezónu na všech typech vod, kde našim spolupracovníkům přineslo opravdu velké množství kapitálních úlovků.Boilies Red Demon je postaveno na vysokém poměru moučky Robin red od firmy Haiths original v kombinaci s vysoce koncentrovaným sladidlem NHDC. Do tohoto boilies jsme nepoužili žádné esence ani přírodní silice. Boilies Red demon jsme nechali čistě na přírodní bázi.Odkaz na video: http://www.youtube.com/watch?v=3LQzrBeYQ9Q

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

ODNlNmQzO
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: